Luister naar Rush Talk: De staat van podcasting in Nederland #2 – Botte Jellema

Botte Jellema

Het gaat goed met podcasting. Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland gebeurt er ontzettend veel. Maar hoe staat het medium er precies voor? De komende weken probeer ik in Rush Talk een beeld te krijgen van de staat van podcasting in Nederland. Ik praat met podcastmakers en -uitgevers. In deel 2: radiomaker en podcaster Botte Jellema.

De podcast van Botte Jellema heet De Eeuw van de Amateur. Meer informatie (en uiteraard de mogelijkheid tot luisteren) vind je op zijn site. De luistertip van Botte is Man met de Microfoon.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.