Luister naar Rush Talk: Hoe maken we kinderen enthousiast voor nieuwe technologie?

Rush Talk

Koningsdag of niet: het is woensdag en dat betekent een nieuwe Rush Talk! Deze week hebben we het over opvoeding en onderwijs. Om precies te zijn over het kinderen in aanraking brengen met technologie. Er zijn namelijk ontzettend veel kleine en grote initiatieven om kinderen te leren programmeren of in ieder geval: om ze de principes achter het programmeren bij te brengen.

Van speelgoed en boeken voor thuis tot veranderingen in het onderwijs. Maar wat moeten we kinderen nu precies leren? En in welke vorm dan? Ik praat daarover met Stan Hulsen in de Rush Talk van deze week.

Artikelen die worden besproken of die interessant zijn om je verder te verdiepen in het onderwerp:

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je de volgende Rush Talk al meteen woensdagochtend op je telefoon hebben staan? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.