Luister naar Rush Talk: Een podcast over podcasts

Rush Talk

Elke woensdag zetten we een nieuwe aflevering van onze podcast Rush Talk online. En deze week gaat die podcast over podcasts. Ja, dat is een klein beetje meta, maar vooral erg interessant. Podcasts bestaan inmiddels ruim tien jaar, maar er is de laatste jaren veel aandacht voor. Er wordt namelijk heel veel moois gemaakt. Desondanks zijn er nog wat beperkingen die zorgen voor een verdere doorbraak bij een groot publiek.

Stan Hulsen schreef hier gisteren een uitgebreid stuk over. Vandaag praat ik er over door met hem in deze editie van Rush Talk.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je de volgende Rush Talk al meteen woensdagochtend op je telefoon hebben staan? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.