Lupin-hoofdrolspeler Omar Sy sluit megadeal met Netflix

Omar Sy megadeal Netflix

Omar Sy: we kennen de Franstalige acteur in eerste instantie van de geweldige film Intouchables (2012). Daarna heeft hij in nog een aantal series en films gespeeld, maar hij werd pas echt weer populair als Assane Diop dankzij de Netflix serie Lupin in 2020.

Dat bleek voor Omar Sy het begin van iets groots te zijn.

Megadeal met Netflix

De acteur heeft namelijk een megadeal gesloten met Netflix. Niet alleen als acteur, maar volgens The Hollywood Reporter zal de acteur ook achter de schermen aan projecten voor Netflix werken als producent. Wat deze megadeal precies inhoudt op het gebied van geld, blijft nog onbekend. Maar de kans is groot dat Sy hier behoorlijk wat uit kan halen, gezien het feit dat Netflix niet erg zuinig is met het betalen van grote sterren.

In een statement laat de acteur weten dat hij ontzettend blij is met deze kans om de samenwerking met Netflix uit te breiden. “Ik kijk uit naar de volgende stap in onze reis”.

Tour de Force

Benieuwd wanneer we voor het eerst weer iets gaan horen van hem? Hij is inmiddels al bezig met zijn eerste project, die te zien zal zijn in 2022. Deze film heet Tour de Force: een actiekomedie, speciaal voor Netflix. Hiervoor werkt hij weer samen met Louis Leterrier, de regisseur van Lupin. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat we daadwerkelijk weer wat nieuws van de Lupin-acteur zullen zien, maar erg benieuwd zijn we in ieder geval wel.

Frederic Legrand – COMEO / Shutterstock.com