Mis niets van SXSW 2016 met Numrush

Komende vrijdag begint SXSW, het jaarlijkse festival in Austin, Texas met aandacht voor technologie, muziek en film. Met een deel van de Numrush-redactie reizen we af naar SXSW om verslag te doen van het zogeheten Interactive-onderdeel. We besteden uitgebreid aandacht aan alle interessante innovaties, sprekers, bedrijven, trends etc. die daar te vinden zijn. En dat doen we dit jaar niet alleen in de vorm van artikelen op de site.

Dagelijkse podcast

Vanaf vrijdagochtend zal er elke ochtend wanneer je wakker wordt een nieuwe aflevering van onze podcast Rush Talk voor je klaar staan. Elger van der Wel, Johan Voets en Marjolijn Kamphuis bespreken dagelijks de dingen die ze hebben gezien op SXSW. In een klein half uurtje praten ze je helemaal bij. Wil je hem niet missen, abonneer je dan nu alvast!

Updates via social media

Op ons Instagram-account plaatsen we foto’s tijdens SXSW, zodat je thuis echt niets hoeft te missen. Daarnaast gaan we experimenteren met Facebook Live. Dat betekent dat we bijvoorbeeld willen proberen om de opnames van Rush Talk live te streamen op Facebook. In Nederland is het dan al heel laat, dus daarom leveren we de podcast gewoon ’s ochtends bij je af in audiovorm.

De SXSW 2016 Event Wall

Uiteraard hebben we ook weer een Event Wall ingericht. Daarop zie je continu de laatste foto’s die mensen op SXSW hebben gemaakt en ook al artikelen op Numrush krijgen een plek op deze digitale muur. Dankzij de Event Wall mist je dus echt helemaal niets van SXSW!