Misfit maakt naast fitnesstrackers nu ook lampen en headphones

Misfit Specter

Misfit, de producent van fitnesstrackers die eind vorig jaar werd overgenomen met horlogemaker Fossil, gaat meer producten op de markt brengen dan alleen fitnesstrackers. Tijdens deze CES toont het bedrijf namelijk niet alleen de Misfit Ray, maar ook een slimme lamp en een paar headphones.

De bluetooth in-ear headphones van Misfit komen later dit jaar op de markt en gaan Specter heten. Ze zijn gemaakt om te sporten en hebben een ingebouwde fitnesstracker, iets wat je steeds vaker ziet. Daarnaast zit er een zogenaamde Link-knop op, die je kunt gebruiken voor het bedienen van Internet of Things-applicaties, bijvoorbeeld om je lampen mee te bedienen.

Hoe ze klinken is nog onduidelijk, want nog niemand heeft een werkend paar kunnen testen. Ook de prijs is nog onbekend.

Misfit Bolt

De slimme lamp heet de Misfit Bolt en maakt verbinding met je smartphone via wifi. Je hebt dus geen losse router nodig, zoals bijvoorbeeld bij de populaire Philips Hue-lampen het geval is, maar de keuze voor wifi maakt de lamp ook minder zuinig.

Je kunt het licht via de bijbehorende app instellen qua sterkte en kleuren, daarnaast kun je hem koppelen aan de fitnesstrackers van Misift om hem daarmee te bedienen of om te zorgen zodat het licht zachtjes gaat branden als je wakker wordt. De Bolt-lampen zijn inmiddels al een tijdje te kopen en kosten 50 dollar per stuk.