Na een eerste film en een serie krijgt Ferry uit Undercover nóg een film

Ferry

Nederland heeft een favoriete fictieve drugsbaas en Netflix weet het. We hebben het hier natuurlijk over Ferry Bouman, die we leerden kennen in de serie Undercover. Het personage kreeg al een eigen prequel-film en sinds deze maand staat er ook een serie over de drugsbaron uit Brabant op Netflix. Maar het verhaal is nog niet klaar: er komt nóg een film aan.

In tegenstelling tot de eerdere film en de huidige serie wordt de nieuwe film FERRY geen prequel. We krijgen dus niet nog meer informatie over het verleden van de crimineel. In plaats daarvan gaat de nieuwe film verder na het derde seizoen van Undercover.

Na dat derde seizoen is Ferry alles verloren. Hij leeft nu een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Op het eerste gezicht lijkt het goed te gaan met hem, maar diep van binnen achtervolgt zijn geweten hem. De vraag is: gaat de drugsbaron met pensioen of heeft hij toch nog een laatste truc in petto?

Veel cast nog onduidelijk

Logischerwijs keert Frank Lammers terug voor de film, gezien hij natuurlijk Ferry speelt. Verder keert ook Huub Smit – Dennis de Vries – terug in en hoofdrol. Maar wie er verder in de film gaan spelen, dat moet nog bekend worden.

Wanneer de film verschijnt, is ook nog niet bekendgemaakt. Maar terwijl we wachten, hoeven we ons niet te vervelen. Sinds 3 november staat namelijk ook Ferry: De Serie op Netflix, die zich nog voor Undercover afspeelt. Daarin heeft de drugsbaron geld nodig en komt hij per ongeluk een gouden kans tegen: door een politieactie valt er een gat in de Brabantse drugswereld. En wij weten al wel wie dat gat op kan vullen.

Foto: Netflix