De Netflix-serie You komt terug: dit is wat we tot nu toe weten over seizoen 3

You seizoen 3

Houd je een beetje van spanning, romantiek én een juicy verhaallijn, dan heb je You vast en zeker al eens gezien. Goed nieuws voor als je hier geen genoeg van kon krijgen, het seizoen 3 staat namelijk op de planning. Inmiddels heeft Netflix al het een en ander vrijgegeven en kunnen we met zekerheid zeggen dat ook dit seizoen weer rete spannend zal worden. Dit is wat er tot nu toe al bekend is over het seizoen.

Let op, dit artikel bevat spoilers. 

Seizoen 2

We hebben aardig lang moeten wachten op dit nieuwe seizoen en dat had natuurlijk alles te maken met de pandemie. Het tweede seizoen kwam namelijk in 2020 uit (juist, nog vóór de pandemie). Grote kans dat je geen idee meer hebt van wat er allemaal speelde in dit seizoen. Dus laten we je geheugen nog even opfrissen: in het tweede seizoen verhuist Joe Goldberg (Penn Badgley) van New York naar Los Angeles. Hier neemt hij een nieuwe identiteit aan om met een nieuw leven te beginnen. Hij ontmoet chef-kok Love Quinn (Victoria Pedretti) en hij wordt al snel verliefd op haar. Daarmee valt hij ook weer in zijn oude patroon van obsessie en stalking.

Love wordt zelfs zwanger, maar anders dan zijn prooi in het eerste seizoen, blijkt dat Love ook niet helemaal het achterste van haar tong heeft laten zien. Ze blijkt zelf net zo obsessief als Joe en heeft ook wat moorden op haar naam staan. Een match made in heaven? Niet helemaal: het gedrag van Love beangstigd Joe zelfs. Toch blijft hij bij haar, al lijkt het erop dat hij aan het einde van het tweede seizoen alweer een nieuw slachtoffer op het oog heeft: zijn nieuwe buurvrouw.

You seizoen 3

In het derde seizoen is Joe opnieuw verhuisd, dit keer naar Noord-Californië. Baby Henry is inmiddels geboren en het zal dan ook voornamelijk om het vaderschap van Joe draaien. In deze nieuwe buurt wonen Joe en Love, inmiddels getrouwd, tussen de rijke tech-ondernemers, judgy ‘mom-fluencers’ en Insta famous biohackers. Joe is bang voor de dodelijke impulsiviteit van Love, maar ook voor zijn eigen impulsen. Verder zal de buurvrouw nog een belangrijke rol spelen in het nieuwe leven van Joe, maar ontsnappen aan een vrouw die weet van zijn trucjes is natuurlijk niet zo makkelijk. Het lijkt erop dat Joe inmiddels gevangen zit in zijn eigen spel van leugens.

Vanaf 15 oktober is You seizoen 3 op Netflix te zien. Ook dit seizoen bestaat uit tien afleveringen. Een trailer is er nog niet, maar je kunt wel alvast lekker gemaakt worden met deze teaser – die ons erg veel doet denken aan Dexter.

Beeld: Tyler Golden/Netflix