Nieuw iPhone hoesje toont notificaties op de achterkant van je iPhone

Lange tijd was er sprake van dat de iPhone 5 een scherm aan twee kanten zou krijgen. Dat bleken uiteindelijk allemaal fabels te zijn, maar de wens vanuit gebruikers om ook op de achterkant van je telefoon bijvoorbeeld notificaties te kunnen ontvangen bleek groot. Reden voor een paar slimme ondernemers om de Lunecase te bedenken: Een iPhone hoesje dat oplicht als je bijvoorbeeld gebeld wordt of een berichtje krijgt.

De bedenkers zijn deze maand een Kickstarter project gestart om de Lunecase ook daadwerkelijk in productie te gaan krijgen. Het hoesje moet $50 dollar gaat kosten en ziet er volgens onderstaande video behoorlijk slick uit. Er is geen complexe technologie gebruikt om de notificaties van je iPhone te laten zien, in plaats daarvan vangt de cover de electromagnetische straling van je iPhone op op het moment dat je gebeld wordt of een SMS ontvangt. De melding wordt een seconde eerder weergegeven dan dat je telefoon daadwerkelijk begint te trillen.

4e8856146da130c496ef5bcba9ebf5c0_large

Via Kickstarter kun je de Lunecase nu aanschaffen voor een early bird prijs van $29 of $39 dollar, en het hoesje is verkrijgbaar in wit of in zwart. Wanneer de Kickstarter doelstelling van $50.000 gehaald is zal de Lunecase in Augustus worden verstuurd.