Nieuw op Disney+ in februari: Black Panther 2 en Fleishman is in Trouble

Nieuw op Disney+, Black Panther: Wakanda Forever

Eindelijk, februari is hier! En dat betekent dat de nieuwste Marvel-film, het tweede deel uit de Black Panther-reeks, naar Disney+ komt! En dat is niet de enige toffe content die deze maand op de streamingdienst verschijnt.

Films: Black Panther: Wakanda Forever en Bruiser

Om maar eens met die film te beginnen: Black Panther: Wakanda Forver staat vanaf vandaag op Disney+. De film – die vorig jaar al in de bioscopen verscheen – volgt deels dezelfde gebeurtenissen uit het echte leven. Acteur Chadwick Boseman overleed in 2020 en in de film is ook zijn karakter T’Challe overleden. Maar Wakanda moet wel door, zeker nu wereldmachten invloed proberen uit te oefenen op het land. De wereld weet nu immers van het bestaan van Wakanda af. Om een nieuwe weg te vinden voor het koninkrijk moeten bekende helden uit het land samenkomen.

Deze maand verschijnt nog één andere film op Disney+: Bruiser, over een veertienjarige jongen die in elkaar geslagen wordt. Daarop zoekt hij de hulp van een charismatische eenzame wolf, die nieuw is in het dorp. Maar daarop beginnen de familierelaties in het gezin van de jongen te ontrafelen. Want wie is deze vreemde man? En wat is de rol van nature vs. nurture voor de jongen?

Series: Fleishman is in Trouble en Web of Death

Deze maand staan er ook weer diverse series voor je klaar, waaronder Fleishman is in Trouble. Deze serie gaat over Toby Fleishman – gespeeld door Jesse Eisenberg, bekend van onder meer Zombieland en The Social Network – die nu net gescheiden is van zijn vrouw Rachel, gespeeld door Claire Danes (HomelandRomeo Juliet). Opeens wordt hij onder gedompeld in de wereld van online dating en gedeeld ouderschap over hun kinderen. En eigenlijk gaat het wel goed. Maar dan verdwijnt zijn ex opeens en blijft hij achter met hun kinderen, zonder te weten wanneer en of ze nog terugkeert.

Ook zie je deze maand de miniserie Web of Death, die ook wel vergeleken wordt met de Netflix-docu Don’t F*ck with Cats. De serie gaat over mensen die online aan de hand van vingerafdrukken, DNA-databases en social media proberen om moorden op te lossen.

Deze series verschijnen in februari op Disney+:

  • The Proud Family: Louder an Prouder: Seizoen 2 (1 februari)
  • Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence (9 februari)
  • Dug Days: Carl’s Date: Seizoen 2 (10 februari)
  • Call It Love (22 februari)
  • Fleishman is in Trouble (22 februari)
  • Web of Death (22 februari)
Beeld: Disney+/Marvel