Nieuw op Disney+ in februari: The Marvels en The Bad Batch

Star Wars: The Bad Batch op Disney+

Ben je fan van Marvel of van Star Wars? Dan is februari een goede maand voor jou. Beide franchises krijgen deze maand namelijk nieuwe toevoegingen op Disney+. Daarnaast verschijnt er een nieuwe serie over het Japan van 1600, waar een mysterieus Europees schip vast komt te zitten. Genoeg te zien dus!

Film: The Marvels

Goed, er verschijnt maar één nieuwe film op Disney+ deze maand. Maar dat is wél een Marvel-film. We hebben het natuurlijk over The Marvels, waarin we drie bekende gezichten terug zien komen. Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, moet namelijk samenwerken met haar nichtje Captain Monica Rambeau en haar grootste fan Kamala Khan, die we ook kennen als Ms. Marvel. De drie hebben allemaal superkrachten, maar die raken met elkaar verstrengeld. En dat op het moment dat het universum in groot gevaar is. Alleen samen kunnen ze alle werelden redden.

The Marvels staat vanaf 7 februari op Disney+

Series: Star Wars: The Bad Batch en Shôgun

Voor Star Wars-fans is er deze maand goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat het derde seizoen van The Bad Batch op 21 februari van start gaat. Het slechte nieuws is dat dit het laatste seizoen is.

In dit laatste seizoen moeten de strijders alles geven wat ze hebben om Omega terug te vinden. Omega heeft ondertussen haar eigen problemen: ze zit vast in een wetenschappelijk lab van de Empire. Om weer bij elkaar te komen en dreigingen uit allerlei hoeken het hoofd te bieden, moet de groep onverwachte bondgenoten opzoeken en op gevaarlijke missies gaan.

Het laatste seizoen krijgt in totaal vijftien afleveringen. De eerste drie verschijnen op 21 februari, met daarna wekelijks een nieuwe aflevering.

Ook nieuw deze maand is de miniserie Shôgun, dat zich afspeelt in het jaar 1600. We volgen de Britse held John Blackthorne, die met zijn schip vast komt te zitten in Japan. Hoewel hij als buitenstaander begint, weet hij op te klimmen naar een ware samurai. Maar hij wordt door de Japanse leider Toranaga gebruikt als pion, in de hoop de top van de leiders te bereiken, ook wel de Shôgun genoemd.

Deze series komen in februari naar Disney+:

  • Star Wars: Young Jedi Adventures – nieuwe afleveringen (14 februari)
  • Star Wars: The Bad Batch (21 februari)
  • Shôgun (27 februari)
Beeld: Disney+