Nieuw op Disney+ in maart: Death and other Details en Taylor Swift: The Eras Tour

Taylor Swift, nieuw op Disney+

Kon je niet bij Taylor Swift: The Eras Tour zijn? En heb je hem ook gemist in de bioscoop? Dan kun je er vanaf deze maand thuis ook van genieten. Disney+ brengt hem namelijk naar zijn streamingdienst, samen met allerlei toffe nieuwe series.

Film: Taylor Swift: The Eras Tour en Madu

Taylor Swift: The Eras Tour is inmiddels een begrip, en niet alleen onder fans van Taylor Swift. Het concert ging de wereld over, zeker nadat deze in de bioscoop verscheen zodat nog veel meer fans van het concert kunnen genieten. In totaal haalde het concert bij de bioscopen maar liefst 260 miljoen dollar op, waarmee dit het bestverkopende concert ooit in de bioscoop was. Nu komt het geheel dus ook naar Disney+, zodat je het concert nog een keer (en nog een keer, en nog een keer) kunt bekijken. Vanaf 15 maart staat het op Disney+.

Daarnaast verschijnt op 29 maart de documentaire Madu, over  de 12-jarige Anthony Madu. Hij verlaat zijn thuis in Nigeria om naar Engeland te verhuizen, waar hij gaat studeren aan de meest prestigieuze dansscholen ter wereld. We zien hoe hij groeit, obstakels overwint en te maken krijgt met een onverwachte complicatie, die zijn droom in gevaar brengt.

Series: Death and other Details en Renegade Nell

We kennen ondertussen natuurlijk allemaal Only Murders in the Building, de succesvolle en humoristische detective op Disney+. Voor deze serie wordt nu aan het vierde seizoen gewerkt, wat betekent dat we even geduld moeten hebben voor we daar weer van kunnen genieten. Maar in de tussentijd is er een nieuw moordmysterie in serievorm: Death and other Details.

Deze serie is geïnspireerd op het werk aan Agatha Christie en gaat over detective Rufus Coteworth, die weer geïnspireerd is op bekende fictieve detectives als Hercule Poirot en Sherlock Holmes. Coteworth bevindt zich op een cruiseschip waar een moord gepleegd is. Verder aan boord zijn allemaal rijke mensen, die allemaal wat te verbergen lijken te hebben. Aan Coteworth de taak om uit te vogelen wie het gedaan heeft.

Aan het eind van de maand verschijnt de serie Renegade Nell, over Nell Jackson. Zij leeft in Engeland in de 18e eeuw. Maar alles gaat fout als ze beschuldigd wordt van moord en de meestgezochte persoon vna het land wordt. Dan verschijnt de magische geest Billy Blind, die duidelijk maakt dat Nells lot een stuk groter is dan ze ooit had gedacht.

Deze series verschijnen in maart op Disney+:

  • Death and other Details (5 maart)
  • X-Men ’97 (20 maart)
  • Renegade Nell (29 maart)
Foto: Shutterstock