Nieuwe activity tracker Withings Pulse O2 meet het zuurstofgehalte in je bloed

Withings lanceerde afgelopen zomer de eerste Pulse activity tracker; een moderne versie van de stappenteller. Gisteren kondigde het bedrijf de opvolger aan: de Withings Pulse O2, wederom een fitness gadget maar een stukje uitgebreider dan de vorige versie.

De Pulse O2 kan je hartslag, slaappatronen en activiteit (stappen, afstand, helling en calorieën) monitoren. Daarnaast kan de tracker het zuurstofgehalte in je bloed monitoren door de lens op de achterkant van het apparaatje. Wellicht niet zo bruikbaar voor de gemiddelde drager maar voor bergklimmers en mensen met ademhalingsproblemen – zoals astma – is deze data ideaal om hun ademhaling in de gaten te houden.

Het apparaatje synchroniseert automatisch op de achtergrond dankzij Bluetooth en de Health Mate applicatie voorziet je van real-time coaching voor net dat beetje extra motivatie. Zoals je in het plaatje hieronder ziet, heeft de tracker een nieuw bandje zodat je de Pulse ook kunt dragen als horloge; mocht je dat graag willen. Klinkt deze nieuwe versie je als muziek in de oren? Bestel hem dan snel want de wearable is op dit moment met korting te koop voor 119,95 euro.

withings_pulse_o2_press