Nieuwe Tech Startup Campus in Seattle biedt plek aan honderden startups

Ondernemers met een goed startup idee maken binnenkort misschien wel sneller de stap naar Seattle dan naar Silicon Valley. Daar opent binnenkort namelijk een nieuwe Tech Campus met een oppervlakte van maar liefst 21.000 m2.

Het project is een initiatief van het in Denver gebaseerde bedrijf Galvanize. Het nieuwe complex in Seattle heeft 5 verdiepingen en zal in mei dit jaar open gaan. Het is de bedoeling dat er zich honderden startups in het gebouw gaan vestigen en daarnaast wordt er ruimte geboden aan een programmeeropleiding (gSchool), mentorprogramma’s en meet en greets met investeerders.

Mark Saldana, Marketing Manager bij Galvanize:

Galvanize isn’t a co-working space. We’re a network of technology campuses that provides access to opportunities for growth through industry-focused education. Our unique community is the result of entrepreneurs, students, industry partners, programming experts, data scientists and academics all working together and learning under one roof.

Het gebouw staat op Pioneer Square in Seattle, een gebied in de stad waar sowieso al veel tech bedrijven gevestigd zijn. Onder meer Amazon en Microsoft hebben kantoren in of vlakbij de stad.

Het is nog niet bekend wat de prijzen zijn voor een kantoor in de nieuwe Tech Campus, maar een losse flexplek zal $299 gaan kosten. Voor $499 heb je een eigen bureau, en eventueel kun je losse kamers huren waarin je tot 6 mensen kunt onderbrengen.

w640 (1)

w640 (2)

w640