Bekijk gratis de driedelige documentaireserie over Zelda: Breath of the Wild

Ben jij net als een groot deel van de wereld verslingerd aan de nieuwe Zelda-game ‘Breath of the Wild’? En ben je nieuwsgierig naar hoe dit spel gemaakt werd? Dan heb ik goed nieuws voor je! Nintendo heeft namelijk drie video’s gemaakt over hoe de game in elkaar gezet is. En die video’s zijn nu online te bekijken.

De video’s richten zich ieder op een onderwerp. Zo is er een over het begin, dus hoe het spel bedacht werd, een over het verhaal en de karakters en een aflevering over het concept van de open ruimte. Zo krijg je een uniek inkijkje in wat er moet gebeuren om een spel als dit te maken.

Populair

En dat is interessant, want de nieuwste editie van Zelda is een populaire. Vrijwel iedereen in mijn omgeving die de game in handen heeft, heb ik niet meer gezien sinds de Nintendo Switch verkrijgbaar is. Waarom? Omdat ze aan het gamen zijn. Continu, zo lang als ze kunnen. En neem je een kijkje op sociale media, dan zie je iedereen euforisch over het spel praten. De recensies zijn dan ook meer dan goed.

Mocht je na het kijken van de serie nu ook ‘Zelda: Breath of the Wild’ gaan spelen? Dan heb je twee opties: probeer een Nintendo Switch in handen te krijgen of speel het spel op de Wii U. De eerste optie is mogelijk lastig, want de Switch gaat als een razende over de toonbank. De nieuwste console van Nintendo is regelmatig uitverkocht.