NOS laat je het WK in 360 graden volgen met NOS 360°

NOS 360

Het is bijna zo ver: op 14 juni begint het WK Voetbal in Rusland. Ons eigen Oranje doet helaas niet mee, maar dat betekent niet dat het toernooi niet interessant wordt. Als je echt alles wilt volgen, kun je dat doen via de NOS-app of via NOS.nl. Dit jaar krijgen die platforms bovendien iets bijzonders: NOS 360°.

Met NOS 360° ben jij de regisseur tijdens het WK. Je kunt namelijk zelf kiezen vanuit welke hoek je hoogtepunten uit de wedstrijd wilt terugkijken. De perfecte hoek kies je door op het scherm op een bepaalde plek op het veld te klikken.

NOS 360

Dat winnende doelpunt zie je dus van alle kanten en die keiharde overtreding kun je vanuit iedere gewenste hoek nog eens zien. Heb je de ideale hoek voor een hoogtepunt gevonden, dan kun je die met je vrienden delen. Zo kunnen zij die goal ook vanuit de beste hoek bekijken.

Livestreams

Natuurlijk komen er in de app en op de website ook livestreams, artikelen en liveblogs. Daardoor hoef je geen moment van het WK te missen. De speciale sectie is vanaf vandaag te bekijken op de website. In de NOS-app wordt de WK sectie een paar dagen voor het WK beschikbaar.