Nostalgie ten top: Nokia 6310 komt terug (in nieuw jasje)

Nokia 6310

Was de Nokia 6310 ook een van jouw eerste mobiele telefoons (of die van je ouders)? En kijk je met nostalgische gevoelens terug naar de tijd dat je je telefoon voor niet veel meer gebruikte dan bellen, sms’en en snake? Dan hebben we goed nieuws voor je. De Nokia 6310 komt terug. Al is het wel in een nieuw jasje.

Nokia 6310

Helemaal hetzelfde zal het nieuwe model van de ouderwetse telefoon niet zijn, en dat is misschien maar goed ook. De nieuwe Nokia is namelijk een mobiele telefoon met een curved scherm. Maar het fijne aan dit model is dat je ‘m bediend met knoppen.

Batterij

Deze nieuwe Nokia 6310 komt met de technische snufjes van nu, maar heeft een batterij zoals we die graag zien van het ouderwetse model. Zo komt deze nieuweling met een 2,8 inch curved scherm, een numeriek toetsenbord met echte knopjes, 16MB opslaggeheugen en een camera van 0,3 megapixel. Maar wat betreft de batterij is dit model echt een uitblinker. Je kunt daar namelijk weken (!) mee voort dankzij de batterij van 1.150 mAh. In de meeste smartphones vandaag de dag is dat ondenkbaar en daarmee heeft Nokia misschien wel goud in handen.

Snake

Eén ding dat natuurlijk absoluut niet mag ontbreken op een remake van de ouderwetse mobiele telefoon, is snake. En ja, ook op dit nieuwe model kun je het spelletje nog gewoon blijven spelen. Daarnaast heeft dit toestel een hele fijne prijs van slechts 40 euro.

Beeld: Youtube/Nokia Mobile