NRC Live Moonshot: Innovatie is urgenter dan ooit

Elk bedrijf is een IT-bedrijf en focus je op het binnenhalen van talent en op de juiste bedrijfscultuur. Dat waren slechts twee belangrijke lessen die we vorig jaar leerden op NRC Live: Moonshot. Dit voorjaar organiseert NRC Live alweer de derde editie van Moonshot, waarin innovatie in het bedrijfsleven centraal staat.

Het evenement draait allemaal om de vraag: hoe blijf je als bestaande organisatie relevant en competitief en met welke techtrends moet je aan de slag en met welke juist niet? Innovatie lijkt urgenter dan ooit, stelt NRC Live in de uitnodiging.

Een groot aantal sprekers is al bekend. Onder meer Don Scheibenreif (Gartner), Brendan Bank (Booking.com) John Verbakel (Unilever) en Ineke Kooistra (YoungCapital) zullen een presentatie geven. Daarnaast is er veel aandacht voor Nederlandse moonshot-projecten. Onder meer Mars One, The Dutch Windwheel en Mosa Meat (kweekvlees) vertellen hun verhaal.

Het complete programma wordt begin volgend jaar bekend gemaakt, maar je kunt nu alvast tickets bestellen met een speciale earlybird-korting. Tot 14 januari betaal je slechts 249 euro per ticket, in plaats van 399 euro. NRC Live: Moonshot vindt plaats op 23 maart in de Beurs van Berlage.

NRC Live: Moonshot

Numrush is als mediapartner verbonden aan deze editie van NRC Live.