Numrush is jarig: Maak kans op een te gek Fitbit + Foodzy pakket!

We wreven op de redactie afgelopen week collectief nog eens door de ogen: stond daar nu echt een reminder dat Numrush vandaag al weer één jaar bestaat? Tijd vliegt dus écht als je leuke dingen doet! Nou ja, wie jarig is trakteert en daarom geven we vandaag een fantastisch Fitbit + Foodzy pakket weg.

Het is natuurlijk leuk om eventjes terug te kijken naar het afgelopen jaar en eens te kijken wat het ons gebracht heeft. Opvallend is hierbij het nummer 1000.

Vannacht, even na middernacht ging de teller van onze volgers op Twitter namelijk net over de duizend, terwijl we ook bijna 1000 tweets met hen deelden het afgelopen jaar. Datzelfde getal staat intussen ook al (bijna) bij het aantal geschreven posts: 978 berichten werden er dit jaar gepubliceerd.

Stats! Stats! Stats!

Goed, het is natuurlijk wel leuk om wat meer cijfertjes weg te geven. Wat blijkt: onze lezers zijn het meest actief op maandag, dinsdag en woensdag, in die volgorde van totaal aantal bezoekers. Zoals valt te verwachten zijn de weekenden rustig en blijkt zondag de leesdag te zijn: zaterdag bungelt er maar wat verloren bij, onder aan de lijst.

Wanneer de mail is weggewerkt of de bammetjes zijn versnoept komen jullie ook met zijn allen weer even buurten: we zagen jullie dit jaar vooral rond 11.00 uur in de ochtend en om 13.00 uur in de middag. Het liefst bekeken jullie ons ook via Chrome:

5

De Top 12 Best Gelezen Berichten Van Deze 12 Maanden:

 1. Nieuwe uitvoering Nike+ FuelBand krijgt beschikking over ingebouwde hartslagmeter en open API
 2. De 5 beste yoga en meditatie apps voor je iPhone
 3. Strijd om de tijd: Ook Samsung is bezig met smartwatch
 4. #LeWeb12: CEO  Tony Fadell kondigt Europese lancering van de Nest thermostaat aan
 5. Build-a-Bear workshop gaat hi-tech: maak je eigen teddybeer
 6. Tempo: beste agenda app voor iPhone tot nu toe
 7. Vijf hilarische mobiele telefoon commercials uit de jaren ’80
 8. Hands-on met de Mio Alpha
 9. Trackers Test: Fitbit Flex vs Jawbone Up vs Nike+ FuelBand
 10. Eerste porno app voor Google Glass al in de maak
 11. Review: Fitbit Flex is uiterst complete activity tracker verstopt in een armband
 12. Het verschil tussen een nerd en een geek volgens Twitter

Trakteren voor je vrienden

Wie jarig is, trakteert. Een hele grote slagroomtaart voor jullie allemaal is een momentje overwogen, maar bleek logistiek bezien toch lastiger dan verwacht en is daarnaast helemaal niet zo gezond.

Wel gezond – en zonder augurkje en/of zilveruitje – is het Fitbit + Foodzy pakket wat we vandaag weggeven onder onze lezers. Een Fitbit Zip om je activiteiten mee te meten en een jaar lang gratis Foodzy Pro om je brandstof mee te monitoren. Dankzij de synchronisatie tussen beide platforms krijg je zo een aantal mooie inzichten. Het Foodzy t-shirt kun je vervolgens gebruiken om al je vrienden te laten zien dat je helemaal “quantified” verantwoord bezig bent!

Wat moet je doen om dit schitterende pakket in je bezit te krijgen? Gewoon @numrush volgen op Twitter en dit artikel even retweeten. Doe dat wel voor morgenochtend 10.00 uur, daarna maken we de winnaar bekend!

photo-5