OPPO Reno8 5G gelanceerd in Parijs

In Parijs presenteerde OPPO vandaag de Reno8 smartphone. Het nieuwste toestel van OPPO is vanaf vandaag direct verkrijgbaar. De fabrikant van smart devices had nog een bijzondere primeur met de lancering van hun allereerste tablet: de OPPO Pad Air. Daarnaast werden enkele nieuwe IoT-producten aangekondigd.

Champions League en Parijs

De nieuwe range toestellen werd feestelijk bekend gemaakt tijdens een groot internationaal mediaevenement in Parijs. Drie jaar geleden koos OPPO ook al voor die locatie, toen was het Louvre décor voor de nieuwe toestel launches. De presentatie van de OPPO Reno 8 en OPPO Pad Air vond ditmaal in het minstens zo indrukwekkende Palais Brongniart.

Volgens Billy Zhang, OPPO’s Vice President of Overseas Sales & Services is het grote Europese event heel belangrijk voor het merk. “Europa is een van onze belangrijkste regio’s. We zijn hier momenteel onze bedrijfsactiviteiten aan het herstructureren en breiden de regio uit naar in totaal 21 landen. In de toekomst zal OPPO innovatieve producten en technologieën blijven aanbieden aan gebruikers met een meer uniform productportfolio in de hele regio.” Tijdens het event maakte OPPO ook bekend een partnership aan te gaan met de UEFA Champions League.

Nachtfotografie OPPO Reno8

De OPPO Reno8 is opnieuw een zeer aantrekkelijke smartphone voor mensen die op zoek zijn naar een goed en betrouwbaar toestel. Niet voor niets zijn er inmiddels al meer dan 80 miljoen Reno-apparaten verkocht wereldwijd. De Reno8 beschikt over een sterk verbeterde camera die ook geschikt is voor nachtfotografie of uitdagende lichtomstandigheden. Niet alleen foto’s worden daardoor een stuk scherper, ook video’s in het donker zijn een stuk gedetailleerder.

Voorbeeldfoto OPPO Reno8

Batterijduur en snelladen

Met een 4500 mAh-batterij is de kans niet zo heel erg groot dat je gedurende de dag zonder batterij komt te zitten. Heb je je smartphone veel gebruikt en moet je toch even snel opladen dan is dat gelukkig zo gepiept. Zowel de Reno8 Pro 5G als de reguliere Reno8 5G beschikken over 80W SUPERVOOC-snelladen. Hiermee is je batterij in amper 10 minuten alweer voor 50% opgeladen. In een half uurtje is hij weer helemaal vol. Een echte lifesaver dus.

Design OPPO Reno8

Wat direct opvalt aan de nieuwe toestelserie van OPPO is het moderne design. De Reno8 Pro is het dunste toestel uit de Reno-serie tot nu toe met een dikte van slechts 7,34 mm en weegt slechts 183 gram. Je kunt kiezen uit twee stijlvolle kleuren: Glazed Green en Glazed Black.

Wanneer je voor een ‘gewone’ Reno8 gaat is je toestel iets dikker (7,67) en nog eens 4 gram lichter dan de Reno8 Pro (179 gram). Je kunt kiezen uit een Shimmer Gold of Shimmer Black variant. Beide toestellen hebben AMOLED-schermen met een zeer hoge verversingssnelheid. Dat betekent live voetbal kijken, series streamen of video games spelen zonder haperingen in je beeld. Zeker wanneer je gebruik maakt van een 5G netwerk, waarvoor beide toestellen dus geschikt zijn.

Specs en beschikbaarheid OPPO Reno8

De OPPO Reno8 beschikt over een razendsnel 8 GB LPDDR5 RAM en 256 GB UFS 3.1-opslag. Dankzij een ultrageleidend koelsysteem gaat je toestel langer mee en wordt het apparaat niet te warm. De OPPO Reno8 is per direct verkrijgbaar bij o.a. Ben, Bol.com, Coolblue, Hollandsnieuwe, KPN, MediaMarkt, Mobiel.nl, OPPO e-store, PhoneHouse, Tele2, T-Mobile en Vodafone. De OPPO Reno8 Pro 5G kost los €749, de OPPO Reno8 is los verkrijgbaar vanaf €529.

Oppo Reno 8 Pro kopen

De Oppo Reno 8 Pro 5G is beschikbaar in 2 kleuren: Glazed Green en Glazed Black. Het toestel is verkrijgbaar vanaf €749 in de standaarduitvoering met 8GB RAM en 256GB opslagruimte. Er is ook een basismodel van de Reno 8 beschikbaar vanaf €529.