Voor het eerst lanceert OPPO een tablet: de OPPO Pad Air

Naast een gloednieuwe smartphone – de OPPO Reno8 – kondigde smart device fabrikant OPPO vandaag in Parijs voor het eerst een eigen tablet aan: de OPPO Pad Air. Met een vanafprijs van €279 een aantrekkelijke tablet optie voor heel veel mensen.

Tijdens het launch evenement in Palais Brongniart werd de OPPO Pad Air voor het eerst aan de Europese markt gepresenteerd. Met deze tablet streeft OPPO naar eigen zeggen naar een combinatie van ‘de beste gebruikerservaring, het mooiste ontwerp en de hoogste prestaties. De tablet is extreem licht en heeft een tweekleurig metalen splitsingsontwerp. Wat de software betreft, is de OPPO Pad Air uitgerust met de nieuwe ColorOS for Pad.

Design OPPO Pad Air

De OPPO Pad Air heeft een tweekleurig metalen ontwerp. De groeven aan de achterkant van de tablet zorgen voor betere grip en houden je tablet mooi omdat vingerafdrukken voorkomen worden. Met een dikte van slechts 6,94 mm en 440 gram is de Pad Air licht en comfortabel in gebruik of voor op reis.

ColorOS for Pad

De OPPO Pad Air draait op ColorOS voor Pad. Met ColorOS zijn een aantal handige features te gebruiken op de tablet Zo kun je in een split-screen werken in twee verschillende apps, of een slimme zijbalk toevoegen aan je workspace. Ook is het makkelijk om bestanden uit te wisselen tussen de Pad Air en je OPPO smartphone. Op de tablet kun je dankzij de snelle prestaties en het grote scherm moeiteloos video’s en foto’s bewerken of teksten schrijven.

Voor werk en ontspanning

De OPPO Pad Air wordt aangedreven door het Qualcomm Snapdragon® 680 mobiele platform. Een krachtige processor die de tablet voor werk en privégebruik beiden zeer aantrekkelijk maakt. OPPO’s eerste Europese tablet heeft een 10,36-inch 2K HD-scherm ​​en biedt oogbescherming bij weinig blauw licht tegen vermoeidheid.

Bovendien is de OPPO Pad Air uitgerust met vier supergrote luidsprekers en Dolby Atmos- ondersteuning, waardoor je ook qua geluid lekker van een goede film of serie kunt genieten. En dankzij de grote batterij van 7.100 mAh kunnen gebruikers tot 12 uur video’s bekijken, tot 15 uur videoconferenties bijwonen of tot 16 uur e-books lezen. De batterij gaat gemakkelijk uren mee, of het nu voor werk, entertainment of studie is.

Prijs en beschikbaarheid OPPO Pad Air

De OPPO Pad Air is vanaf komende week verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, BCC, MediaMarkt en de OPPO e-store. De OPPO Pad Air met 4GB RAM + 128GB ROM, in de kleur grijs, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €329. De OPPO Pad Air met 4GB RAM + 64GB ROM, in de kleur grijs, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €279.