Poqit: Een portemonnee waarmee je je smartphone kunt opladen

Begeeft jouw smartphone het in de middag? Ben je vergeten om hem ’s nachts op te laden? Heb je geen kabeltje bij je, of is er geen stopcontact in de buurt? Geen probleem, want met poqit heb je altijd een powerbank in de buurt.

Poqit is een lederen portemonnee met een ingebouwde powerbank. De geldbuidel is van Duitse makelij en belooft jouw leven makkelijker te maken. Geen gedoe meer om een stopcontact, of passende oplader te vinden in geval van nood, want de poqit is voorzien van een draadloze oplader. Zo kan je elke smartphone die dat ondersteunt opladen door hem gewoon in contact te brengen met de poqit

Met de poqit in je broekzak ben je dus altijd bereikbaar, ook wanneer jouw batterij het bijna gaat begeven. Je smartphone en de poqit blijven ook steeds met elkaar verbonden, zodat wanneer je het huis verlaat zonder portemonnee, je een melding ontvangt op je smartphone.

Mocht je er één willen aanschaffen dan moet je nog even geduld hebben. De makers zoeken op dit moment nog investeerders via crowdfunding. Het is ook nog niet duidelijk hoeveel deze handige portemonnee gaat kosten.