Luister naar Rush Talk: Vliegende burritos en de pizzarobotapocalyps

Rush Talk

Dankzij Thuisbezorgd en Deliveroo kun je vanuit je luie stoel eten bestellen en ook voor boodschappen hoef je de deur niet meer uit, dankzij Albert Heijn en de startup Picnic. Maar dat is slechts het begin. Er is ontzettend veel innovatie als het gaat om bezorgdiensten. Verschillende bedrijven testen bezorgddrones en -robots. Van techbedrijven als Google en Uber tot autofabrikanten en pizzarestaurants: er gebeurt zo ontzettend veel!

De ontwikkelingen op dit vlak bespreek ik met Johan in alweer de dertigste Rush Talk. Hij is wat langer dan je van ons gewend bent, maar er bleek gewoon zo ontzettend veel te bespreken!

Artikelen die je kunt lezen voor nog meer diepgang:

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.