Luister naar Rush Talk: Innovatie in het Onderwijs #2 – Samsung

De grote, internationale techbedrijven spelen een belangrijke rol bij innovatie in het onderwijs, maar wat doen zij precies en waarom? Ik praat daarover met de techbedrijven in een reeks afleveringen van Rush Talk. In deel 2 uit deze serie is Michiel Dijkman te gaat. Hij is Head of Corporate Affairs voor Samsung in de Benelux.

Meer informatie over de Samsung Education Hub vind je hier. Lees ook het Rush Magazine over de toekomst van onderwijs.

De eerste aflevering uit deze serie, waarin de visie van Google centraal staat is hier terug te luisteren. Over twee weken gaat deze podcastserie verder; volgende week is er een regulier Rush Talk.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.