Samsung gaat bijzondere collab aan met The New Originals en BYBORRE

Samsung

Een baanbrekende smartphone zoals de Smartphone Galaxy S22 Ultra, vraagt om een baanbrekende collab. Dat is wat Samsung gedacht moet hebben bij deze bijzondere samenwerking. Samsung slaat namelijk de handen ineens met The New Originals en BYBORRE.

De combinatie van TNO’s ‘empowering community-gevoel’, de ’to educate on responsible textiles’ missie van BYBORRE én Samsung’s #DoWhatYouCant-credo zorgt voor het perfecte drieluik.

Samenwerking met Samsung

De samenwerking draait om de nieuwe Samsung Galaxy S22 Ultra. Een smartphone die volgens Samsung zelf ‘beyond technology’ gaat en makers stimuleert om te doen wat ze niet kunnen, onder de slogen #DoWhatYouCant. De smartphone heeft dan ook een paar spraakmakende innovaties, zoals nightography, een all day battery en een geïntegreerde S-pen om al je ideeën te visualiseren.

Limited edition hoodie en telefoonhoesje

Deze ‘smartphone for creators’ verdient dan ook een bijzonder jasje. Letterlijk: want met deze samenwerking zijn twee unieke producten tot stand gekomen. Voor deze unieke collab ontwierp TNO een limited edition hoodie én een telefoonhoesje geïnspireerd op de Galaxy S22 Ultra. Door middel van BYBORRE Create™️ werd de visie van TNO vertaald vanaf de garen in twee exclusieve ontwerpen.

Wil jij deze items hebben? Wees er dan op tijd bij: vanaf 22 april 2022 zijn ze beschikbaar in de TNO Flagship Store op de Zeedijk en op theneworiginals.eu. Ook in een van de Samsung Experience Stores of op samsung.com/nl kun je jouw exclusieve item bemachtigen. Prijzen: 150 euro voor de hoodie en 30 euro voor het telefoonhoesje.

“Onze approach vanuit BYBORRE was: hoe kunnen we TNO en Samsung in hun kracht zetten én zorgen dat we hun DNA helemaal vanaf de garens vertalen in een product. Rekening houdend met een zo duurzame productie en een verantwoordelijk eindproduct. Ik zag meteen die link van connectiviteit tussen de drie brands. TNO brengt mensen samen, met de Galaxy S22-serie ga je telkens een dialoog aan. En wij zijn met BYBORRE Create™️ ook een platform dat iedereen connect. Dus die connectivity was de foundation van de stofontwikkeling”, vertelt Borre Akkersdijk – Co-founder & Creatief Directeur bij BYBORRE

Samsung Galaxy S22 Ultra

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Samsung Galaxy S22 Ultra? Het nieuwe Galaxy-telg belooft nu al dé standaard te zijn voor wat een smartphone kan zijn. De 108 MP hoge resolutie camera heeft bovendien een superkracht: het is Samsung’s grootste pixelsensor ooit die meer licht opvangt door de ultieme nachtfotografie.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Beeld: Samsung