Samsung QLED TV is de verrijking die je interieur verdient

De tv is tegenwoordig niet langer een eerste, tweede of derde scherm – maar simpelweg ‘het grootste scherm’. Nog altijd staat het apparaat centraal in ons interieur en dat vraagt dus om een nieuwe norm in design.

Het is precies die norm die men in gedachten had bij het ontwikkelen van de Samsung QLED TV. De tv heeft niet alleen de meest perfecte kleuren dankzij de toepassing van ‘quantum dots’, het is de verrijking die je huiskamer verdient.

Opgaan

Een huis is gemaakt om zo comfortabel mogelijk in te wonen en dus stellen we hoge eisen aan ons meubilair of de kunst aan de muren. Maar waarom zouden we dat ook niet van alle hardware in onze huiskamer mogen vragen?

Om die reden stak Samsung ontzettend veel tijd in het onderzoeken wat een woonkamer nou een woonkamer maakt. Voor het Zuid-Koreaanse bedrijf was er alles aan gelegen om te zorgen dat de QLED TV als opzichzelfstaand apparaat een pracht is om naar te kijken.

Maar een tv staat natuurlijk nooit alleen in een huis. En dus moet het scherm niet alleen je interieur compleet maken, maar ook in staat zijn om ogenschijnlijk op te gaan in de achtergrond.

Naadloos

Dat klinkt prachtig, maar hoe vertaalt zich dat in de praktijk? Dankzij een aantal innovatieve ontwerp keuzes zijn QLED TV’s in staat om naadloos aan te sluiten op je interieur.

Zo is er bijvoorbeeld de No Gap Wallmount, een ophangsysteem waarmee je binnen 15 minuten je tv strak tegen de muur hebt hangen. Écht strak, want de tv is direct tegen de muur bevestigd: No Gap.

In een rustgevend interieur hoort een bos wilde kabels natuurlijk ook niet thuis. Daarvoor ontwikkelde Samsung de ‘Invisible Connection’, één smalle glasvezelkabel voorziet je tv van  alle input van andere randapparatuur.

Geen losse kabels meer onder je tv! Verbind alles met je QLED TV met slechts één (bijna) onzichtbare kabel!

Mooier wonen

Ben jij klaar om mooier te wonen? Kijk dan snel welke Samsung QLED TV het beste in jouw huis past. Het is de verrijking die je interieur verdient!