Nieuwe editie SAS Forum op 9 juni zet datawetenschappers centraal

Vrijdag 9 juni is het weer tijd voor het SAS Forum Nederland, de grootste analytics-conferentie van Nederland. Experts, topsprekers en SAS-gebruikers komen hier jaarlijks samen om de laatste belangrijke ontwikkelingen in dit gebied onder de loep te nemen.

Dit jaar lijkt dat meer nodig dan ooit. De wereld om ons heen wordt steeds slimmer met als drijvende kracht steeds meer data. Machine learning en AI maken er gebruik van en één van de topvacatures van het moment is niet voor niets data scientist.

Tijdens het event delen sprekers van Starbucks, SciSports en het VUmc Cancer Center hun verhalen waarin analytics en datawetenschappen centraal staan.

Dutch Data Science Week

Het SAS Forum is dit jaar daarom de afsluiter van de Dutch Data Science Week, die van 6 tot 9 juni plaatsvindt op meerdere plaatsen in Nederland. Dit nieuwe initiatief biedt ondernemers en data scientists een platform voor innovatie, om te leren, te inspireren en te netwerken.

De week staat met 28 evenementen bol van (deels gratis) workshops, trainingen, meetups, challenges, diners en uiteindelijk óók het SAS Forum. Daar tref je op 9 juni inspirerende sprekers uit binnen- én buitenland waar nieuwe cases en toepassingen besproken worden.

Inschrijven voor het SAS Forum is gratis en kan via de site. Het SAS Forum vindt op vrijdag 9 juni plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein.