Ferry Bouman is terug in de eerste teaser van Undercover seizoen 3

Undercover seizoen 3

Raak jij niet uitgekeken op de Nederlands-Belgische Netflix-serie Undercover en sta je te popelen om het derde seizoen te bingewatchen? Goed nieuws: we hoeven niet lang meer te wachten. Netflix maakte namelijk bekend dat Undercover seizoen 3 vanaf 21 november al te zien is.

Het derde seizoen bestaat uit acht afleveringen, waarvan elke zondag een nieuwe aflevering wordt toegevoegd. Echt bingewatchen zit er dus niet in, maar wel iets om wekelijks naar uit te kijken.

Undercover seizoen 3

Wat kunnen we verwachten in het derde seizoen van deze hitserie? In het tweede seizoen maakten we al kennis met het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Hierdoor moesten aartsrivalen undercoveragent Bob en drugsbaas Ferry Bouman hun eigen gevoel opzij zetten om samen te werken.

Bob is inmiddels ontslagen bij de politie wegens wangedrag. Bij hem hangt een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven het hoofd. Ferry komt inmiddels vrij, maar heeft al snel door dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld inmiddels in handen is van iemand anders. De top wordt nu namelijk geleid door het Turkse echtpaar.

Moord op undercoveragent

In het derde seizoen komt de politie erachter dat er een mol in hun midden zit, nadat er een jonge undercoveragent wordt vermoord. Bob krijgt een nieuw voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als hij opnieuw undercover gaat. Zijn doel wordt om de mol te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt dit voorstel met tegenzin aan in een poging om zijn leven te verbeteren. Het lijkt soepel te verlopen, totdat hij Ferry Bouman weer tegenkomt.

Trailer

Het zal in ieder geval weer een spannend seizoen worden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de eerste teaser:

Beeld: Netflix