The Bold Type seizoen 5 is vanaf déze datum te bekijken

The bold type

Magazine meisjes die taboe doorbrekende onderwerpen aankaarten: het gebeurt allemaal in The Bold Type. Hoewel de serie misschien nogal girly én ietwat cheesey oogt, worden er wel belangrijke onderwerpen aangekaart. En goed nieuws voor degenen die inmiddels al fan zijn van de drie meiden: seizoen vijf komt eraan.

The Bold Type

In de serie zien we Jane, Kat en Sutton als rasechte Millennials door het leven struggelen. Ze werken alledrie bij hetzelfde magazine, maar hebben daar verschillende functies. De één schrijft, de ander verzorgt de social media van het magazine en de derde houdt zich vooral bezig met fashion.

Onderwerpen als body positivity, ‘woke’-zijn, geaardheid, racisme, grensoverschrijdend gedrag en verslaving komen allemaal voorbij. En eerlijk is eerlijk: daar kunnen een hoop mensen van leren.

Seizoen 5

Seizoen vijf van deze serie zal dan wel meteen de laatste zijn, maar als je nu pas instapt in de serie heb je genoeg materiaal om de komende tijd eens flink te bingen. Dit seizoen is vanaf 26 mei op de Amerikaanse streamingsdiensten te zien. Maar ook in Nederland is dit laatste seizoen al snel te bekijken: op 28 mei verschijnt de eerste aflevering op Videoland. Dit laatste seizoen bevat zes afleveringen in totaal. Helaas kun je dit seizoen niet in één keer wegkijken, maar worden we elke week getrakteerd op een nieuwe aflevering.

Beeld: Netflix