ThingsCon: Een actieve conferentie over Internet of Things

Hoe ziet de toekomst van hardware eruit? En in het bijzonder: wat staat er allemaal te gebeuren op het gebied van the Internet of Things? Dat is het onderwerp van de tweede editie van ThingsCon die op vrijdag 4 december plaatsvindt in Amsterdam.

ThingsCon is een actieve conferentie, waarbij niet alleen experts uit binnen- en buitenland hun verhaal houden, maar er ook workshops zijn om zelf aan de slag te gaan. Of zoals de organisatie het omschrijft:

De waarde van ThingsCon zit in de energie en inspiratie die wij bieden voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst op het gebied van internet en hardware. De vorige edities in Berlijn en Amsterdam hebben dit bewezen.

De keynotes worden onder meer verzorgd door Tina Aspiala uit Finland, de bedenker van Know Cards en Martijn Thé, designer bij smartwatchfabrikant Pebble. Daarnaast zijn er workshops over het opschalen van IoT-producten, creative technologie in een zakelijke omgeving en er is er één met de spannende titel ‘Connected bodies’. De volledige lijst sprekers en workshops vind je op de website van ThingsCon.

Kaartjes kosten normaal gesproken 199 euro per stuk, maar als je ze via ons besteld betaal je slechts 99 euro. Ga daarvoor naar de speciale registratiepagina, klik op ‘Enter promotional code’ en voert de code ‘NMRtcams’ in.

Daarnaast zoekt de organisatie nog naar bedrijven die geïnteresseerd zijn in een plekje op de demomarkt en naar studenten die een idee willen pitchen.

Numrush is als mediapartner verbonden aan Thingscon.