Traag internet? T-Mobile introduceert 4G voor Thuis

Er is weinig vervelender dan traag of instabiel internet. Ligt je netwerk er weer eens uit, dan heb je vaak als enige oplossing gebruik te gaan maken van je mobiele netwerk. Dat vreet data en bovendien is het vaak alles behalve snel. Als oplossing introduceert T-Mobile 4G voor Thuis. Daarmee wordt het 4G-signaal omgezet naar een thuisnetwerk via wifi.

Via 4G voor Thuis kun je maximaal 32 apparaten tegelijkertijd aansluiten, waarschijnlijk veel meer dan je in huis hebt. Ander voordeel is dat het 4G-netwerk van T-Mobile een flinke bandbreedte heeft, waardoor je je volgens de provider geen zorgen hoeft te maken over de snelheid.

“We zijn op zoek gegaan naar nieuwe manieren waarop consumenten gebruik kunnen maken ons 4G-netwerk. Mobiel is het nieuwe vast, zowel thuis als onderweg gebruiken consumenten steeds vaker de smartphone of tablet en vertrouwen dus op het mobiele netwerk voor hun internetbehoefte”, vertelt Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarketing.

Databundel

4G voor Thuis is als abonnement verkrijgbaar en kan iedere maand naar boven of beneden worden bijgesteld. Ook is het mogelijk om het abonnement tijdelijk te pauzeren. Een nadeel is wel dat je, in in tegenstelling tot vast internet te maken hebt met een databundel. Er zijn drie internetbundels beschikbaar: 25GB voor 30 euro, 50GB voor 40 euro en 100GB voor 50 euro per maand. Huidige klanten van T-Mobile kunnen 4G voor Thuis gratis een maand uitproberen.

Heb je een 50GB- of 100GB-abonnement en werk je veel ’s nachts? Dan kun je tussen 0.00 en 06.00 uur onbeperkt internetten. Hierbij verbruik je geen data uit je maandelijkse bundel. Natuurlijk is deze optie ook handig als je iets groots wilt downloaden of een backup wilt maken.