Nieuw platform Trustier zet vertrouwen in elkaar om in digitale valuta

In een wereld vol digitale valuta is het soms makkelijk vergeten dat er één ding misschien nog wel belangrijker is dan digitale waarde: hoeveel kun je een persoon of organisatie daadwerkelijk vertrouwen. Het nieuwe online reputatiemanagement platform Trustier moet juist dat inzichtelijk maken!

Trustier is een nieuw online platform van Nederlandse bodem maar met internationale ambities, waarmee je vertrouwen in mensen of organisatie kunt meten en overdragen in de vorm van een hele andere soort digitale valuta: Trustcoins, de valuta van vertrouwen.

Graadmeter

Je kunt deze Trustcoins uitbetalen aan je vrienden, collega’s of andere bedrijven en daarmee je vertrouwen in hen uitspreken. Op basis van het aantal ontvangen Trustcoin krijgt men een vertrouwenscore toegekend, de zogenaamde ‘Trust Tier’.

Deze Trust Tier is daardoor een graadmeter van betrouwbaarheid, die je natuurlijk niet alleen online, maar ook offline zou kunnen gebruiken.

Denk bijvoorbeeld aan een verwijzing naar de Trust Tier bij het benaderen van een mogelijke klant of het solliciteren voor een nieuwe baan!

Zelf proberen?

Wil je zelf aan de slag met Trustier? Maak dan vandaag nog een account aan op de website van het platform en begin vandaag nog met de wereld een stukje betrouwbaarder te maken!

Uitgelichte afbeelding via Trustier