Tweede seizoen en animatiefilm van The Witcher komen dit jaar nog op Netflix

The Witcher

Ben je fan van The Witcher? Dan hebben we goed nieuws! Het langverwachte tweede seizoen van de serie verschijnt namelijk dit jaar nog op Netflix, zo heeft de streamingdienst bekendgemaakt. En er is ook direct een eerste teaser van dit seizoen getoond. En we hebben ook een eerste glimp gekregen van de aanstaande animatiefilm.

Voor wie het even kwijt is: The Witcher gaat over Geralt van Rivia, die als eenling op monsters jaagt. Maar zijn lot raakt verstrengeld met dat van tovenares Yennefer en prinses Ciri.

Na alles wat er in seizoen één gebeurd is, ontmoeten Geralt en Ciri elkaar nu eindelijk. In de trailer zien we al hoe de twee samen op reis zijn, en Netflix heeft al gedeeld wat ze precies gaan doen. Geralt brengt Ciri naar zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Maar tegelijkertijd moet Geralt Ciri beschermen tegen de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Helaas moeten we nog wel even geduld hebben tot het tweede seizoen van start gaat. Op 17 december verschijnt deze namelijk pas op Netflix. Maar dat betekent gelukkig ook dat we 2021 met iets leuks kunnen afsluiten!

Film in augustus

Kun je niet zo lang wachten op nieuwe content van The Witcher? Geen zorgen! Er wordt tussendoor ook gewerkt aan een animatiefilm genaamd Nightmare of the Wolf. Deze film gaat over de mentor van Geralt: Vesemir. Naar verwachting volgt de film de start van Vesemir’s avonturen als Witcher.

Deze animatiefilm belooft veel goeds, en niet alleen vanwege het verhaal. De film wordt namelijk gemaakt door Studio Mir, die we ook kennen van de serie The Legend of Korra. Verder zijn showrunner Lauren S. Hirrisch en schrijver Beau DeMayo van de live-action serie betrokken bij de film.

De animatiefilm is nog in de maak, maar verschijnt op 23 augustus al op Netflix. En zoals gezegd: er is al een eerste trailer!

https://twitter.com/NetflixGeeked/status/141357101803624038

Beeld: Netflix