V2: Lichtjes beginnen met een smart home dankzij Philips Hue

Terwijl de dagen korter worden, worden de avonden langer. En dat betekent dus meer pret met sfeervolle verlichting. En een nieuw seizoen van onze gadgetpodcast V2! Michiel en Johan zijn klaar voor een verse portie nerdtalk en trappen af met de instap van elk smart home: de slimme lampen van Philips Hue.

Altijd al benieuwd geweest naar de zin en/of onzin van een slimmer huis, maar geen interesse direct je thermostaat aan je koelkast te koppelen via je surround set? Dan zijn de slimme lampen van Philips Hue een prima opstap. Of je nu direct je hele huis uitrust of kamer voor kamer gaat experimenteren, je zult al snel de meerwaarde van de lampen ontdekken.

Van bewegingssensoren en voorgeprogrammeerde scenes tot koppelingen met externe diensten via apps als IFFT en Triggi, Michiel en Johan nemen je mee op tour langs alle facetten van Philips Hue!

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Michiel of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende V2 niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op V2 en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.