V2: Michiel & Johan nemen een macaron en testen de Libratone Q Adapt

De afgelopen maanden hebben we al regelmatig een headset mogen testen voor V2, maar zelden zagen we zo stijlvol minimalistisch als de Libratone Q Adapt. Maar vergis je niet: de ‘on ear‘ zit boordevol geluid (en trucjes).

Op het eerste gezicht ziet de Libratone er misschien niet bijzonder spannend uit – of misschien wel, als “Less Is More” op je arm staat getatoeëerd en Minimalism geen docu voor je is, maar de verfilming van je autobiografie die nog moet verschijnen.

Echter, het strakke Deense design van de headset herbergt genoeg geluid en vooral: veel kleine (grote) innovaties. Wat te denken van een automatische pause/unpause-functie als je de headset afzet of touch controls in de oorschelpen. Noise cancelling bij een on ear onvoorstelbaar? Nou, deze is zelfs in-stelbaar.

Wil je absoluut meer weten? Check dan onze nieuwste aflevering van V2 óf lees onze uitgebreide review! 

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Michiel of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende V2 niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op V2 en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.