Vanaf morgen te zien op Netflix: Stranger Things seizoen 4 Vol. 1

stranger things seizoen 4

De fans hebben onwijs lang moeten wachten voor het nieuwste seizoen van Stranger Things, maar het is nu eindelijk zo ver. Het eerste deel van Stranger Things seizoen 4 is vanaf morgen (!) te zien op Netflix. De eerste zeven afleveringen komen meteen online. Houd morgen maar gewoon de hele dag vrij, dan kan het bingen beginnen.

Stranger Things seizoen 4

Wat we kunnen verwachten van het nieuwe seizoen? Netflix omschrijft het zo: “Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.”

We verwachten weer spanning en sensatie en misschien nog wel iets meer drama dan in de voorgaande seizoenen. De hoofdrolspelers zijn tenslotte allemaal een stukje ouder, en daar komen ook meer struggles bij kijken.

Opfrisser

Weet je niet zo heel goed meer hoe het verhaal in elkaar zat van de vorige seizoenen? Netflix maakt het je makkelijk met een fijne samenvatting van seizoen 1, seizoen 2 én seizoen 3. Dan kun je morgen goed voorbereid beginnen met het bingen. Kun je niet wachten? Bekijk hier dan de laatste trailer van het vierde seizoen:

Beeld: Netflix