Volg de livestream van Apple’s keynote ‘Spring Forward’

Zometeen om 18.00 uur begint in San Francisco de keynote van Apple: ‘Spring Forward‘. Tijdens de keynote, die inmiddels al door diverse media is omgedoopt tot het ‘Apple Watch event’, zal Tim Cook hoogstwaarschijnlijk meer informatie omtrent de Apple Watch gaan onthullen.

Wil je de keynote live volgen vanaf 18.00 uur, dan biedt Apple je een aantal opties. Zo biedt het bedrijf een livestream aan via de website van Apple en via Apple TV. Om de livestream te volgen dien je wel gebruik te maken van een Mac en heb je Apple’s eigen browser, Safari, nodig.

Open je de livestream op een gewone PC of via een andere browser, dan krijg je helaas niets te zien. Uiteraard kun je wel gebruik maken van je iPad of iPhone, zolang het device maar over het besturingssysteem iOS 6 of nieuwer beschikt.

Geen zorgen als je geen Mac hebt. Op deze site zullen samenvattingen te volgen zijn en op andere Nederlandse techblogs zoals bijvoorbeeld iCulture wordt zelfs van minuut tot minuut bijgehouden wat Tim Cook allemaal te melden heeft. Na afloop van de keynote zullen we uiteraard een uitgebreid artikel plaatsen over alle nieuwe producten die Apple vanavond introduceert, zodat je niks hoeft te missen.

De livestream vind je op www.apple.com/live.