De Sengled Element is de nieuwe slimme lamp van Sengled

Sengled presenteert tijdens de IFA in Berlijn de Sengled Element. De nieuwe LED-lamp past in elk modern huis, ondersteunt de ZigBee-standaard en beschikt over verschillende geavanceerde lichtfuncties. Ook kun je het energieverbruik aflezen en heb je overal ter wereld de mogelijkheid om de Sengled Element in je huis te bedienen door middel van een app op je smartphone of tablet.

De Sengled Element combineert alles wat nodig is om de verlichting van je huis te managen. De lamp is gemakkelijk te bedienen door verbinding te maken via WiFi, in te loggen op de app en zo de lampen te bedienen zoals jij maar wilt. Zo kun je ook wanneer je onderweg bent het licht aan- en uitdoen, dimmen en versterken. Ook is de warmte van het licht in te stellen en zijn er verschillende lichtscenario’s, zoals ‘zonsopgang’ en ‘zonsondergang’.

Je kunt de lamp aan of uit doen met je normale lichtschakelaar. Voor geavanceerde functies kun je hem bedienen via de app of centrale smart home bediening.

Wanneer je huis nog niet volledig is ingericht als smart home en je nog geen ZigBee-netwerk hebt, is de Sengled Element verkrijgbaar als set met daarbij de Sengled Element Gateway. Die dient dan als hub in het wifi-netwerk thuis en maakt het mogelijk het licht te bedienen via smartphone of tablet.
click

De Sengled Element is beschikbaar vanaf november 2015 voor €34,90 per lamp. De Gateway-set gaat € 99.90 kosten.