Wielrenster Marianne Vos introduceert het perfecte wielershirt voor vrouwen

Marianne Vos

Wielrennen is tegenwoordig razend populair. Niet alleen als topsport, maar sinds de pandemie lijkt het alsof er alsmaar meer wielrenners op de weg te vinden zijn. Zowel mannen als vrouwen. Daar heeft wielrenster Marianne Vos slim op ingehaakt: ze ontwierp namelijk het perfecte wielershirt voor vrouwen.

Het perfecte wielershirt van Marianne Vos

De wielrenster mag zich inmiddels icoon noemen in de wielersport. Ze is de enige vrouwelijke wielrenster die de afgelopen twee decennia onafgebroken op het hoogste niveau heeft gepresteerd. Dat moest gevierd worden. Om haar prestaties en toewijding aan het vrouwenwielrennen te eren, introduceert AGU, gespecialiseerd in fietsen in de breedste zin van het woord, een exclusieve samenwerking met Vos.

Het shirt is zoals Marianne deze het liefst heeft: minimalistisch, krachtig en rustig. En met zo’n naam mag een vossenmotief natuurlijk niet ontbreken. De samenwerking tussen AGU en Marianne Vos heeft samen met de switch bibshort geleid tot de perfecte set voor wielrensters. Design, performance en comfort staan hierbij hoog in het vaandel.

Optimale wielerkleding

In de afgelopen jaren hebben de wielrenster en AGU al nauw samengewerkt aan de optimale wielerkleding voor de vrouwenploeg. Deze nieuwe set is dan ook door AGU en Marianne samen ontwikkeld. Daarbij dacht de topsporter mee aan wat zij belangrijk vindt in wielerkleding. De uitkomst? Een set met de ideale combinatie van performance en comfort. In het design is daarnaast Marianne’s liefde voor de natuur en offroad fietsen verwerkt.

Marianne Vos

Hebben? De jersey kost 90 euro en koop je online of in de winkel.

Beeld: AGU