Win een ticket voor NRC Live: Moonshot ter waarde van 399 euro!

Volgende week woensdag, 13 april, organiseert NRC Live de tweede editie van ‘Moonshot’. Dat is een evenement waarbij de impact en mogelijkheden van revolutionaire technologische innovatie centraal staan.

Sprekers zijn onder meer Corinne Vigreux van TomTom, Boris Veldhuizen van Zanten van The Next Web en Michiel Muller van online supermarkt Picnic. Daarnaast is de dag ook de perfecte plek om te netwerken, doordat bedrijven, startups en de universitaire wereld er samen komen.

Tickets kosten 399 euro per stuk en zijn online te bestellen. Als je geluk hebt kun je echter gratis aanwezig zijn bij deze editie van NRC Live. Wij mogen namelijk een ticket weggeven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een reactie achterlaten op onderstaande Facebook-post.

Volgende week woensdag, 13 april, vindt NRC Live: Moonshot plaats. Een evenement waarbij de impact en mogelijkheden van…

Geplaatst door Numrush op dinsdag 5 april 2016

Woensdagavond kiezen we een winnaar. Mocht je het niet zijn geworden, dan kun je natuurlijk altijd alsnog een ticket bestellen.

Numrush is als mediapartner verbonden aan deze editie van NRC Live.