Zien: De allereerste trailer van Undercover-film Ferry (met releasedatum!)

Ferry

Netflix kondigde enige tijd geleden al aan dat er een film komt van de populaire serie Undercover. In de tussentijd kregen we foto’s en een teaser van de film Ferry. Maar nu is er dan eindelijk ook een echte trailer én de datum waarop de film op Netflix verschijnt. Aan de trailer te zien worden we tijdens het kijken van de film erg goede vrienden met het puntje van onze stoelen!

De film Ferry is een prequel van Undercover en vertelt ons hoe Ferry de drugsbaas werd die we uit de serie kennen. De film start in 2006, als Ferry Bouman voor hasjbaron Brink werkt. Brink is niet alleen een machtige crimineel, maar ook de mentor van Ferry. Maar als de bende bruut overvallen wordt, raakt de zoon van Brink ernstig gewond. Ferry wordt op pad gestuurd om de daders te pakken, wat hem naar een groepje kampers in Brabant leidt.

Wij weten natuurlijk allang dat de toekomstige drugsbaas roots heeft in Brabant, maar in de film ontdekken we dat hij ook al enige tijd niet terug is geweest. In de trailer zien we bijvoorbeeld een stroeve reünie met zijn zus. Maar ook al heeft Ferry het kampeerleven afgezworen, het kruipt toch weer terug onder zijn huid. En als hij de charmante buurvrouw Daniëlle ontmoet, wordt zijn oude leven alleen maar aantrekkelijker.

Logischerwijs kan hij niet lang van het leven genieten: zijn zoektocht naar de daders leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

Bijna op Netflix

Echte Undercover-fans staan ongetwijfeld te popelen om deze prequel-film te zien en de trailer belooft dus al veel goeds. Gelukkig voor ons hoeven we niet heel lang te wachten tot we van de film kunnen genieten. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat Ferry vanaf 14 mei exclusief op de streamingdienst te bekijken is.

Beeld: Netflix