Zien: eerste trailer van het tweede seizoen van The Bad Batch

Star Wars The Bad Batch

Disney+ introduceerde in 2021 een geheel nieuwe animatieserie in het Star Wars-universum: The Bad Batch. En dat bleek een succes, wat gelukkig weer leidde tot een tweede seizoen. Binnenkort verschijnt dat tweede seizoen en de eerste trailer is inmiddels verschenen.

The Bad Batch is een spin-off van het laatste seizoen van The Clone Wars. De klonen uit The Bad Batch werden dan ook geïntroduceerd in The Clone Wars. Alle leden van deze groep klonen hebben een unieke, uitzonderlijke vaardigheid, waardoor ze samen effectieve soldaten zijn.

In het tweede seizoen zijn er maanden verstreken sinds alle gebeurtenissen op Kamino en zet de Bad Batch zijn reis door de Empire na de val van de Republiek voort. Tijdens die reis komen ze bekende en geheel nieuwe vrienden en vijanden tegen, en blijven ze op huurmissies gaan die ze naar nieuwe en gevaarlijke plekken brengen.

Wanneer verschijnt seizoen 2?

Heb je na het zien van de trailer direct zin om het tweede seizoen te kijken? Dan hebben we goed nieuws: je hoeft er niet heel lang meer op te wachten. Al op 4 januari 2023 verschijnt The Bad Batch seizoen 2 op Disney+.

Beeld: Disney+