Zien: eerste trailer van Nederlandstalige Netflix Original Forever Rich

Forever Rich

Stel je voor: je staat op het punt om de grootste Nederlandse rapper ooit te worden, maar vlak voor een belangrijk optreden wordt je imago flink beschadigd. Het overkomt Richie in de film Forever Rich, die binnenkort op Netflix verschijnt. Netflix heeft de eerste trailer onlangs naar buiten gebracht.

Forever Rich gaat over de Nederlandse jongen Richie, die de grootste rap-artiest van Nederland wil worden. En dat lijkt ook te gaan lukken. Totdat hij vlak voor een belangrijk optreden door een groep gewapende tieners beroofd wordt van zijn peperdure horloge. De beelden van de beroving – die volgens Netflix vrij vernederend zijn – gaan viral, waarna een koortsachtig kat-en-muisspel volgt waarin Richie in één nacht alles riskeert om zijn beschadigde imago te herstellen.

Dit alles belooft dus een spannend verhaal, maar ook een grappige film. De film is namelijk een komedie.

Binnenkort op Netflix

De film is geschreven door Gouden Kalf-winnaars Shady El-Hamus en Jeroen Scholten. In de film speelt Jonas Smulders (Het Diner) de rol van Richie. Verder bestaat de cast uit onder meer Daniël Kolf (Nieuw Zeer), Sinem Kavus (Flikken Maastricht), Hadewych Minis (Toni Erdmann) en Yootha Wong-Loi-Sing (The Paradise Suite).

Forever Rich verschijnt op 1 oktober op Netflix.

Beeld: Netflix