Zien: Netflix onthult eerste beelden van einde La Casa De Papel

La Casa De Papel

Vorige maand was het eindelijk zo ver: het begin van de ontknoping van La Casa De Papel verscheen op Netflix. Inmiddels is het alweer bijna november en komt het echte einde ook snel dichterbij. De eerste beelden daarvan, kunnen we nu zien.

Het eerste deel van het allerlaatste seizoen van La Casa De Papel verscheen op 3 september op Netflix. Daarin zagen we dat de professor gevangen was genomen door Sierra en de rest van de groep er alles aan moest doen om te ontsnappen uit de Spaanse Bank. Maar in tegenstelling tot het verleden heeft de bende geen ontsnappingsplan. En om het nog erger te maken, komen ze nu oog in oog met het leger te staan.

Ook nu zijn de problemen nog niet opgelost. Tokio is dood en de vijand van de bende is gewond, maar gevaarlijker dan ooit. Bovendien zit die vijand nog steeds in de Bank van Spanje. Maar El Professor geeft wat – hopelijk – geruststellende woorden: “In de afgelopen uren heb ik belangrijke mensen verloren en ik laat niemand anders sterven voor deze overval.”

Binnenkort op Netflix

Hoe dit alles precies af gaat lopen, weten we voorlopig helaas nog niet. Volume 2 van La Casa De Papel Deel 5 verschijnt namelijk op 3 december pas op Netflix. Fans kunnen dan nog van vijf afleveringen genieten, waarmee de serie tot een einde komt.

Beeld: Netflix