Zo kijk je vanmiddag naar de onthulling van de nieuwe hardware van Apple

Apple, iPhone, MacBook, iOS 12, iPhones

Apple heeft een druk jaar. In de lente kondigde het onder meer iOS 12 aan, vorige maand verschenen de nieuwe iPhones en nu is er opnieuw een evenement waarbij nieuwe producten aangekondigd worden. Natuurlijk willen we ook dat live zien, en dat is gelukkig mogelijk.

Naar verwachting worden er nieuwe iPads, een nieuwe Mac en andere slimme accessoires aangekondigd. De iPad Pro’s krijgen waarschijnlijk een nieuw ontwerp zonder thuisknop en een randloos ontwerp. Ook zou je gebruik kunnen maken van Face ID. De Mac zou een vernieuwde MacBook Air met Retina-scherm worden.

Live kijken

Het evenement van vandaag begint een stuk vroeger dan normaal. Om 3 uur vanmiddag (Nederlandse tijd) moeten de topmensen van het bedrijf verschijnen in het Brooklyn Academy of Music. Natuurlijk wordt het evenement ook online uitgezonden, dus we kunnen allemaal meekijken.

Op je desktop en smartphone kun je dat bijvoorbeeld doen in de Safari-browser op macOS of iOS. Dit kan via de speciale website van Apple zelf. Heb je geen Safari, dan kun je ook via Microsoft Edge, Chrome of Firefox kijken.

Tegenwoordig streamt Apple zijn evenementen ook op Twitter, en dus kun je alles ook via dat sociale medium bekijken. Like simpelweg de onderstaande tweet en je krijgt een reactie met hoe je alles kunt zien voor het evenement begint. Voor TV-liefhebbers: gebruik je Apple TV om het evenement te bekijken. Er komt automatisch een update in de Apple Event-app.