Zo ziet de nieuwe Tesla Model S eruit

De geruchten blijken te kloppen: anderhalve week na de aankondiging van de relatief betaalbare Tesla Model 3, heeft het bedrijf de Model S geüpdatet. De auto ziet er voortaan aan de voorkant wat anders uit doordat de grill is verdwenen, die heeft een elektrische auto namelijk niet nodig. Ook de koplampen zijn vernieuwd.

In de auto is het luchtfilter vernieuwd, waardoor die volgens Tesla honderd keer zo effectief is geworden. En de standaardoplader is verbeterd. Die was 40 ampère en is nu 48 ampère. Het resultaat? De accu van de auto laadt sneller op.

Opties

Qua opties kun je kiezen uit een luxer interieur, maar de mogelijkheid om een accu van 100 KWh in de auto te laten zetten ontbreekt. Dat was ook onderdelen van de geruchten, maar de maximale accu blijft 90 KWh en de standaardversie houdt ook zijn accu van 70 KWh.

De wijzigingen zijn al meteen doorgevoerd op de site van Tesla. Hier kun je je favoriete Model S bij elkaar klikken om vervolgens te schrikken van het prijskaartje wat al snel boven de 100.000 euro uitkomt.

Tot slot nog even een foto van de ‘oude’ Model S, waardoor je nieuwe voorkant goed kunt vergelijken:

tesla model s street