Smarty Ring brengt notificaties direct naar je vingers

Is een smartwatch niet echt iets voor jou, maar zou je toch graag één of ander apparaatje willen hebben waarop je alle notificaties van je smartphone kunt ontvangen? Dan is de Smarty Ring misschien iets voor jou. Deze ring laat zien wanneer je gebeld wordt, of je een berichtje hebt ontvangen en laat natuurlijk ook de tijd zien.

De Ring werkt via een Bluetooth verbinding met je smartphone samen. Alle meldingen die op je telefoon te zien zijn, worden ook zichtbaar op de ring. Onder andere mail, Whats-app, Facebook en Twitternotificaties worden gemeld op het LED-display van de ring. Wanneer er geen meldingen zijn, wordt hier de tijd getoond.

Andere handige dingen aan deze ring zijn de knoppen aan de zijkant waar je bijvoorbeeld muziek van je smartphone mee kunt bedienen. Ook handig is dat er alarm af gaat wanneer je meet dan tien meter wegloopt van je telefoon.

Smarty2

De Smarty Ring werkt samen met alle Androids en iPhones, als deze maar Bluetooth 4.0 ondersteunen. De batterij van de ring gaat slechts 24 uur mee, maar de ring wordt wel geleverd met een draadloze oplader. In een app kun je al je voorkeuren aangeven en alarmen instellen.

De Smarty Ring is een Indiegogoproject en is dan ook nog niet in de winkels te vinden. De funding verloopt nog niet heel soepel. Op moment van schrijven heeft het project nog zeventig uur te gaan en slechts een kwart van de funding binnen. Mocht je een ring willen bestellen dan kan dit voor $175. De makers beloven op de Indiegogopagina dat, ook al halen ze hun doelstelling niet, de ringen die besteld zijn wel zullen worden gemaakt!