Australische fitness instructrice krijgt als eerste haar Apple Watch

Het is vrijdag, de dag waarop de Apple Watch officieel gelanceerd wordt. Een Australische fitness instructrice was de eerste die het horloge vanmorgen in ontvangst mocht nemen van de postbode.

Melanie Firbank woont in Sydney en kon niet blijer zijn toen ze zag wie er voor haar deur stond. Dat gold ook voor de postbode die Melanie begroette met een high-five en een knuffel. Dat doen postbodes niet vaak, maar blijkbaar wel wanneer ze een Apple Watch komen bezorgen. Firbank had de Apple Watch Sport 38mm besteld en haar eerste indruk is goed.

Melanie-applewatch3

De Australische liet aan Mashable weten dat het erg eenvoudig is om het horloge up en running te krijgen. Het duurde bijvoorbeeld niet lang voordat de Watch was gesynchroniseerd met haar iPhone. Daarnaast laat ze weten dat de notificaties totaal niet irritant zijn en dat het horloge comfortabel is om te dragen. Het enige waar ze even aan moet wennen is dat je voor bepaalde apps verschillende kanten op moet swipen.

Melanie-Applewatch2