Black Friday: Albert Heijn verkoopt Google Home Mini met 30 euro korting

Google Home Mini

Het is weer zo ver: aanstaande vrijdag is het Black Friday, wat betekent dat er allerlei producten verkocht worden met flinke kortingen. En zelfs de Albert Heijn doet dit jaar mee. Daar kun je nu bijvoorbeeld de Google Home Mini voor 29 euro scoren, in plaats van 59 euro.

De Home Mini kwam eerder dit jaar eindelijk in Nederland op de markt. De slimme speaker laat je met spraakcommando’s andere slimme apparaten in je huis aansturen, bijvoorbeeld je Philips Hue-lampen. Daarnaast kun je vragen om informatie en spelletjes.

Woon je met meerdere mensen in een huis? Dan kun je de Home Mini je stem leren herkennen. Vraag je dan om jouw agenda, dan weet het apparaat dat jij het bent en niet bijvoorbeeld je vriend(in). Handig, want zo krijg je niet de informatie van een ander te horen, waar je waarschijnlijk weinig aan hebt.

Black Friday

Deze week kun je het apparaat dus echt voor een schijntje kopen bij de Albert Heijn. En heb je nog Airmiles liggen? Dan kun je hem zelfs voor maar 24 euro kopen. De aanbieding is echter beperkt geldig. Die loopt in fysieke winkels van vrijdag tot en met zondag. Online kun je hem ook maandag nog met korting krijgen.