Dít is de releasedatum The Handmaid’s Tale seizoen 4

The Handmaid's Tale

Zit je al een tijdje te wachten op nieuws vanuit Gilead? Let dan even op, want Videoland heeft de releasedatum bekend gemaakt van het vierde seizoen van de bloedstollende serie The Handmaid’s Tale. Het leuke aan dit nieuws: heel lang hoeven we niet te wachten.

The Handmaid’s Tale

Tegenwoordig kijken we de meeste internationale series gewoon via Netflix, Disney+ of Amazon Prime, maar ook Videoland mag in dit rijtje niet ontbreken. Dit is namelijk de enige streamingdienst in Nederland waarop je The Handmaid’s Tale kunt bekijken. Het vierde seizoen staat hier over een paar maanden ook al op: vanaf 30 april is deze beschikbaar.

Dit weten we tot nu toe

Heel veel is er nog niet bekend over dit vierde seizoen, maar dit weten we in ieder geval wél: Elisabeth Moss keert terug als June. Ook dit keer zal zij als rebellenleider terugslaan tegen Gilead, een totalitaire samenleving wat vroeger deel uitmaakte van de Verenigde Staten. Ze neemt grote risico’s die zeker niet zonder gevaar zijn, maar dat houdt haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak niet tegen. Naast June zien we ook Joseph Fiennes, Yvonne Stahovski, Saira Wiley en Alexis Bledel terug.

In het vierde seizoen van de serie is Elisabeth Moss niet alleen voor de camera te bewonderen, ze regisseert ook een aantal afleveringen. In totaal zijn drie van de tien afleveringen door Moss geregisseerd.

Dat de serie populair is, blijkt maar uit de prijzen die ze in de wacht hebben gesleept. Zo wonnen ze maar liefst vijftien Primetime Emmy Awards en twee Golden Globes. Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen:

Beeld: